Att ta hjälp av trädgårdsmästare

Vet att jag egentligen brukar skriva om politik och ha lite mer av diskussioner här men nu tänker jag faktiskt bryta mot det och skriva lite om trädgårdsmästare istället. Inte bara om trädgårdsmästare sådär utan mer om det här med att vi faktiskt hade över några för att få hjälp med att göra om i vår trädgård förra året. Och nu är det fortfarande ganska kallt ute och lite snö på marken men det närmare sig ändå vår och jag funderar på om vi till våren ska ta och göra om lite i vår trädgård. Att det kanske är aktuellt att ringa till Mickes Lantbrukstjänst igen och se om de kan skicka ut några trädgårdsmästare som kan hjälpa oss med planering och plantering i trädgården.

Jag tycker att det gör väldigt mycket för en fastighet hur den ser ut utanpå, hur fasaden är och om det är en blomstrande trädgård eller inte. Tänker därför att jag nog kommer att kunna dra lite nytta av Mickes Lantbrukstjänsts hjälp, för att jag tycker att det är lite svårt att hålla efter en trädgård själv. Och det här med att veta vilka växter som går bra ihop med varandra och inte också, vilka som stärker varandra och vilka som istället kan kväva varandra. Det är viktigt att få till det rätt.

Förra året så hade vi inte så mycket mer hjälp från Mickes Lantbrukstjänst förutom att deras trädgårdsmästare fick rensa lite ogräs och klippa häckarna men nu i år så ska de få jobba lite hårdare och göra lite mer. Känns som att det kommer behövas och att det kan vara en av de få sakerna som faktiskt blir aktuella att ta tag i.