Hur jag tog mig tillbaka på rätt väg i livet igen

God dagens gott folk och välkomna till ett nytt inlägg. Inlägget jag kommer skriva idag kommer vara både jobbigt samtidigt som det ska bli skönt att äntligen prata om det. Det ska handla om ett HVB i Örebro vid namn Skeppet AB där jag var under en tid när jag växte upp. Om ni vill ha mer information om dem efter att ni har läst det här inlägget kan ni läsa vidare här.

Jag skulle inte säga att jag hade en tuff uppväxt men det har hänt en del saker som gjort extra mycket avtryck. Det kommer som ni kanske redan märkt inte handla om politik eller rättigheter, som jag brukar skriva om, utan det ska handla om hur jag tog mig tillbaka efter de saker som jag gått igenom. Jag tänker inte gå in på för mycket detaljer men det jag kan säga är att jag som ung fick göra saker mot min vilja med en lite äldre kille. Det var något som gjorde stort avtryck, något som gjorde det svårt för mig att lita på folk, det var något som fick mig att sluta umgås med många av mina tidigare kompisar. Jag isolerade mig från omgivningen, vilket fick mina föräldrar att ta kontakt med ett HVB i Örebro för att få hjälp. De på det här boendet ansåg att det var så pass allvarligt att jag fick flytta in hos dem. Under tiden jag bodde hos dem kunde jag verkligen ta itu med mina problem och påbörja min resa tillbaka till det livet jag levde innan allt hände. Jag fick chansen till att bearbeta det i min egen takt och samtidigt försöka bygga nya relationer, all den hjälpen jag har fått på detta HVB i Örebro har gjort mig till en starkare människa idag.