Jag blev fri från smärtan

Jag står alltid upp för vad jag tycker och tycker det är otroligt viktigt med människans olika rättigheter. Jag anser att det ska vara en självklarhet att alla ska stå under samma rättigheter, trots exempelvis kön eller etnicitet, därför går jag ibland ut på demonstrationer eller liknande. Dagens inlägg ska handla om när jag gick med i Pride paraden som resulterade i extrema ryggbesvär.

Jag står som sagt upp för människans värde och valde därför att vara med i Pride paraden förra sommaren, det är en dag jag sent kommer glömma, både på gott och ont. Det var en otrolig känsla att det fanns så många som är engagerad i människans rättigheter, det fanns en sammankoppling mellan oss alla. Dock tyckte min rygg inte att det var lika roligt då jag senare drabbades av ryggskott och fick söka mig till ett företag som kunde hjälpa mig med ryggskott i Majorna. Jag fick en plötslig smärta i nedre delen av ryggen som vägrade gå över så jag sökte mig till Care of Ryggkliniken som erbjuder tjänster för att hjälpa till med ryggskott i Majorna. Av dem fick jag den hjälpen jag behövde utifrån mina behov och förutsättningar, de kunde anpassa behandlingen utifrån mig och vad jag behövde. De kunde även leverara bra kundservice då de hade riktigt trevlig personal som verkligen tog hand om en, de gjorde att man verkligen upplevde en trygg känsla. Jag fick all den hjälp jag behövde och blev av med min smärta och kan återigen leva på mitt liv som vanligt, därför vill jag rikta ett stort tack till det här företaget och samtidigt tipsa dig som har ryggskott i Majorna att också söka dig till dem för att få den hjälp du förtjänar.