Sonja Spangenberg terapi AB

Hej igen, allesammans! Idag så hade jag faktiskt tänkt att jag skulle ta och skriva lite kort om någonting som verkligen skiljer sig från det som jag brukar skriva om här på min blogg. Detta på grund av att jag verkligen känner att jag vill kunna vara till så stor hjälp som möjligt för alla er som nu under den senaste tiden har hört av er angående parterapi och samtalsterapi i Stockholm. Jag har nämligen fått in oerhört många frågor från läsare på Norrmalm, Kungsholmen och i Vasastaden bland annat som har reagerat på de gånger som jag nämnt lite kort här på bloggen att jag själv gått på både samtalsterapi för mig själv och på parterapi. Detta är någonting som personligen har hjälpt mig oerhört mycket och eftersom att jag verkligen vill kunna vara behjälplig för er alla som nu då kanske känner att ni skulle vilja prova på detta eller helt enkelt känner att ni behöver hitta någon som kan ge er den engagerade och kvalificerade hjälpens om ni behöver, så tänkte jag ta och rekommendera just den samtalsterapeut som jag själv har gått till innan och som jag verkligen tycker vet vad hon sysslar med. Hon heter inget annat än Sonja Spangenberg terapi och jag blev själv rekommenderad att vända mig dit genom en bekant till mig som visste vad jag gick igenom för stunden. Det var verkligen hur bra som helst att jag började gå till henne också, för annars så vet jag faktiskt inte hur det skulle se ut idag för mig. I vilket fall som helst, så hoppas jag nu givetvis då att detta tips kommer att kunna vara behjälpligt för er och att ni kommer att kunna dra nytta av det på ett eller annat sätt. Ha det nu så bra, allesammans!