Tänk vad mycket massage men skulle kunna få som politiker

Tänk om man jobbade inom någonting höguppsatt och hade mycket pengar. Om man vore politiker och hade en massa pengar så att man kunde gå på massage en gång i veckan. Vilken dröm det vore. Sen tror jag inte seriöst att politiker gör det, för de har nog mycket annat att göra. Men tänker samtidigt att man då har ganska mycket press på sig och är inte det anledning mer än nog att behöva gå på massage för att kunna slappna av och koppla bort allting om så bara för en liten skull.

Anledningen till att jag nu från ingenstans överöser er med prat om massage istället för vanligt politiskt snack är att jag nu i helgen var på en massagebehandling på Walk With Passion och det var seriöst något av det bästa jag har gjort. Helt otroligt underbart skönt och även om jag nu är lite öm i axlarna så är det så värt det. Har inte alls ont på samma sätt som tidigare. Det jag har nu är lite ömhet efter att stelheten släpper, det var i alla fall så jag fick det förklarat för mig av massören på Walk With Passion. Att man kan få ont i kroppen och till och med må illa efter massage ibland och då är det för att man har varit så väldigt stel och spänd innan att den enorma avslappningen blir så chockande för kroppen att man mår dåligt ett tag innan man börjar må bättre.

Fascinerande med sådana saker, inte riktigt lika intressant med massage som det är med politik dock. Så kommer inte att övergå till att bara skriva om behandlingar, ni kan vara lugna, men jag kommer nog däremot att fortsätta gå till Walk With Passion för att behandla och bli av med mina fruktansvärt spända axlar och nacke.